Activiteit aanmelden

Met elkaar kunnen we een groot verschil maken

Bied een activiteit aan!

Iedereen kan meedoen met jut. Alleen als we samen de schouders eronder zetten, zorgen we voor een schone kust. Ben jij actief binnen een vrijwilligersorganisatie of ondernemer op Terschelling en wil jij een excursie, arrangement of evenement aanbieden? Sluit je aan!

Verschillende soorten activiteiten

Zo doe je mee als aanbieder

Na de containerramp met de MSC Zoe is er een beweging op gang gekomen van mensen die zich in willen zetten voor een schone kust. Op jut.nl brengen vraag naar en aanbod van jut activiteiten bij elkaar. Als aanbieder stel je zelf jouw activiteit samen. Binnen jut bieden wie drie soort activiteiten aan: excursies, arrangementen en evenementen.

Een excursie is een losstaande activiteit die je als individu of groep kunt boeken. Een arrangement is een volledig verzorgde ochtend / middag / dag of meerdaagse activiteit waarbij zaken als catering en een eventuele overnachting inbegrepen zijn. Een evenement is een eenmalige of terugkerende gebeurtenis op een specifiek moment die voor een grotere groep toegankelijk is.

 

Dit zijn de voorwaarden

  • Jut richt zich op het opruimen van de kust. Een excursie, arrangement of evenement moet daarom altijd een afval opruim element bevatten.
  • Het doel van jut is om de natuur erop vooruit te helpen. Activiteiten dienen natuur- en milieuvriendelijk te zijn. Lees meer hierover.
  • Om een activiteit aan te kunnen melden, heb je een VVV account nodig. De agenda op deze website vermeldt automatisch de activiteiten via het VVV die een jut element bevatten. Neem voor vragen rechtstreeks contact op met VVV Terschelling.

Ja, ik sluit mij aan!

Aanmeldformulier activiteit

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.